Om foretaket

Hellevik Underholdning

En fullkommen kveld for alle anledninger

Om Hellevik Underholdning

 

Sindre Hellevik fikk idèen om å starte eget foretak basert på sine egenskaper. Sindre Hellevik har i 10 år vert organisasjonsleder i revyorganisasjonen "The Follies Revyproduksjoner" og har med disse stått på scenen, skrevet tekster, komponert sanger, og drevet administrative oppgaver som følger en produksjon i ti hele år. Med dette som grunnlag er det greit å stille sine egenskaper til hjelp for andre. Hellevik Underholdning har de siste årene administrert "Hundvågdagen" som er en aktivitetsdag årlig i Hundvåg Bydel.

 

Hva kan du få hjelp til?

Dersom du/dere skal sette opp skolerevy, lokalrevy eller fremføre et verk kan Hellevik Underholdning hjelpe med regi og administrasjon av forestillingen. Du slipper å tenke på økonomi, PR, plakat-design og trykk.

Du slipper også å tenke selve prosessen. Gjennom ti år har vi dette i fingrene, og leker oss gjennom papirarbeidet, godkjenninger av rettigheter etc, imens dere bare har det gøy på scenen.

Hellevik Underholdning har også mulighet å få rettigheter på kjente teaterværk.

 

Trenger du gitar og sang på festen din?

Sindre Hellevik har en tjukk perm med den beste fest-allsangen fra syttitallet til nåtid. Hellevik stiller på din fest, hvor hen det måtte være, med gitar, fullt anlegg og sprer glede og musikk bare for deg og dine!

Det er også mulighet for å bemanne din "egen musikkstasjon" i lokalet så du enkelt sett kan kose deg og slippe å tenke på å skifte sanger hele tiden!

 

Trenger du toastmaster eller konfransièr?

Hva med å muntre opp festen eller jubileet med en toastmaster eller en konfransièr?

Konfransièren eller toastmasteren vil lede kvelden din, gi alle nyttige beskjeder og sette inn noen vitser her og der.

 

Skal du ha konfirmasjon eller Jubilèum?

Er du ikke helt fortroelig med å skrive bordsangen til jubilanten selv?

Hellevik har skrevet sanger for mange anledninger. Ta kontakt så tar vi en prat om hedersgjesten. Du bestemmer selvfølgelig alt.