Byvandring
 
 
 

Forespør Byvandring

Fyll ut skjemaet under med en henvendelse om byvandring

Hellevik Underholdning

En fullkommen kveld for alle anledninger

Byvandring i Stavanger

En humoristisk time for bedrifer og lag

 

Hellevik Underholdning tilbyr en annerledes byvandring med vekt på humor, fakta og en hyggelig opplevelse når ditt lag eller firma er på tur i Stavanger.

 

 

Byvandringen starter midt i skuddlinjen fra NOKAS-ranet, i Kongsgata, og beveger seg videre gjennom Byparken hvor vi passerer attenhundredetallets bygrense. Vi tar et stopp i et av byens eldste restaurationshus, og skuler opp mot den antatte gamle galgen i Stavanger by. Vi passerer et stykke oljehistorie, og hilser på Alexander Kielland. Det blir også en fortelling rundt Domkirka, før vi går steg for steg, i NOKAS-ranerenes fotspor den dagen hele Stavanger stod stille. Vi tar oss ned til vågen gjennom "Pissesmauet", og prater om de gamle sjøhusene, om bybrannen, og ikke minst avslutter rundturen gjennom "Fargegata" Øvre Holmegate. Turen avslutter gjennom deler av Østervåg før turen avsluttes ved Oljemusèet.

 

 

Det anbefales et stoppested dersom dere er voksne/bedrift/lag, en leskende drikkepause i et av Vågens uteserveringsteder. Her får du følelsen av ekte Stavangerliv, med en forfriskning, og lukten av sjø og tare!

 

Dette må books utenom byvandringen og er ikke automatisk innkludert i bestillingen.

 

 

Vil du arranger byvandring med dine utvalgte i Stavanger? Fyll ut skjemaet til venstre for å opprette kontakt med Hellevik Underholdning eller send oss en epost.

 

 

kontakt byvandring: sindre@hellevikunderholdning.com

 

 

 

Tilbakemelding fra kunde

Dette blir sagt om byvandringen

 

- Denne byvandringen var midt i blinken for oss som en overgang mellom det faglige og sosiale programmet for konferansen. Med guidens lune og humoristiske tilnærming til byen og dens historie, fikk vi både lært ting vi ellers aldri ville visst om, vi fikk luftet og rørt oss etter en lang dag i konferansesalen, og ikke minst så fikk vi tid til å prate litt med kollegaene våre mellom de mange stoppene underveis. Vi anbefaler både Hellevik Underholdning og byvandringen på det varmeste!

 

 

Einar Ellingsen, TINE SA

 

 

 

 

"Midt i blinken

(Einar Ellingsen, TINE SA)

 

Les hele kommentaren lengre nede i teksten.