Gitarkurs

Hellevik Underholdning

En fullkommen kveld for alle anledninger

Gitarkurs

Gjennom flere år har Sindre Hellevik spilt på gatefester, pub'er, hjemme hos folk, og på fester for private, og for firma, og i jubilèer. Har du en gitarspire, eller har lyst å lære strenginstrumentet selv? Nøl ikke i å ta kontakt! Opplæringen krever egen gitar og lærelyst. Kurset består av forståelse av instrumentet, grep og komp-opplæring, og hjemmearbeid/trening mellom kursene. Det forventes av eleven lærevillighet og egeninnsats.

 

Kontakt Hellevik Underholdning her:

 

Datahjelp

Synes du det går litt tregt med å lære deg data?

Er du oppvokst i en tid hvor man brukte skikkelig papir og penn?

-Det er ikke farlig å spørre om hjelp. Det kan være kjekt, og nyttig å kunne med datamaskinen. Bruker du Hellevik Underholdning, kan du få hjelp til å lære det grunnleggende - og ikke mer enn "det nødvendige" for å kunne ha kontakt med familie, sende mail, og bruke skriveprogram

 

Hellevik Undeholdning kan hjelpe med forståelse av eksempelvis:

-Mail

-Microsoft office (Word, exel, powerpoint osv..)

-Facebook

-Instagram

-Spotify

-PC -generelt

-Hjelp til installasjon av programvare/oppdateringer

 

Hellevik Underholdning har kunnskap om både microsoft, og mac som operativsystem. Priser pr time finnes i oversikten "Booking og priser" øverst.

 

** Du må ha egen datamaskin

 

 

Foredrag om underholdning

 

Sindre Hellevik har stått mye på scenen. I tillegg til dette er han kåsør, skriver kåserier som hovedsak men også artikler med mere. Sindre har også skrevet tyngden av alle manuskriptene til The Follies Revyproduksjoner gjennom ti år. Dersom du og dere som teaterforening, teater, bedriftslag m.m skal sette opp en kabarét, skoleforestilling, eller trenger idèer og veiledning til prosessen kan noen timer med Sindre ikke være dumt.

 

Skal du skrive noe - og publisere det - Hellevik Underholdning hjelper selvfølgelig. Ta kontakt gjennom "kontakt-siden" på menyen øverst.