Fototjenester

Hellevik Underholdning

En fullkommen kveld for alle anledninger

Fototype eksempler

  • Profilbilder
  • Gruppebilde
  • Familiebilder
  • Studiobilde
  • Portrett utendørs
  • Portrett på lokasjoner
  • Produktfoto

 

Produktfotografering blir mer og mer vanlig og sikrer et godt bilde av dine produkter. Det er ikke alltid selgeren selv har tid - eller fantasien til å få frem det beste i produktet rent estetisk på et bilde, og det kan derfor være greit å gi oppgaven videre til noen som bryr seg om å fotografere.

Trenger du bilder?

 

Enten du behøver bilder av deg selv til portrett, profilbilde eller familiebilde, eller at du trenger bilder av konfirmanten din den store dagen finner vi en løsning som passer for deg. Sindre Hellevik tar bilder ute, inne og er løsningsorientert og har en fornuftig pris. Fotoforetaket er på hobbybasis, og er ikke en komersiell fotografbedrift. Vi har ideene, og de fine prisene.

 

Hellevik Underholdning tar bilder for bruk til julekort, takkekort, portretter, profilbilder, eller galleribilder. Hellevik Underholdning er også interessert i å komme i kontakt med deg som synes det er gøy å være med på en utenom det vanlige photoshoot. Kontaktinfo under fanen "Kontakt"

 

Fotogalleri

Bildene i galleriet over viser en modell i sjøkanten ved Tungenes Fyr en stormfull dag i april. Ideen bak bildeserien er å skape en kontrast med farger når dagen i seg selv er helt grå. I tillegg ønsket jeg å fremheve vann, vind og værkrefter og ikke minst lekenhet på en gråværsdag. Uvær kan være sterkt, farlig, men aller mest fasinerende. Bildeserien er kledd med norske farger og mønster. Bildene finnes i flere varianter, men kun noen er vist her.

 

Det er ikke anledning å kopiere bildene for eget bruk uten tillatelse fra Hellevik Underholdning. Dersom bildene blir oppdaget ved annen anvendelse som ikke er meldt inn vil dette bli fakturert bruker med kr 1000